Elektroprivreda BiH dobila novi sertifikat

Bez autora
Mar 28 2010

Sertifikaciona kuća TUV NORD uručila je juče "Elektroprivredi BiH" iz Sarajeva sertifikat za uspješno primijenjeni sistem upravljanja kvalitetom prema standardu EN ISO 9001:2008. Sertifikatom je potvrđeno da se "Elektroprivreda BiH" pridržava relevantnih normi u skladu sa strogim evropskim standardima za upravljanje kvalitetom i okolinom. Namjeravaju da obave sertifikovanje i zavisnih društava koja su u sklopu novoformiranog koncerna, što podrazumijeva dalja tehničko-tehnološka unapređenja.

Elektroprivreda BiH dobila novi sertifikatSertifikaciona kuća TUV NORD uručila je juče "Elektroprivredi BiH" iz Sarajeva sertifikat za uspješno primijenjeni sistem upravljanja kvalitetom prema standardu EN ISO 9001:2008.

Sertifikatom je potvrđeno da se "Elektroprivreda BiH" pridržava relevantnih normi u skladu sa strogim evropskim standardima za upravljanje kvalitetom i okolinom.

Amer Jerlagić, direktor "Elektroprivrede BiH", kaže da namjeravaju da obave sertifikovanje i zavisnih društava koja su u sklopu novoformiranog koncerna, što podrazumijeva dalja tehničko-tehnološka unapređenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik